Cine primește în aceste zile bani din partea Ministerului Antreprenoriatului şi Turismului

0

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Rumano. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a trimis o  informare Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România cu privire la începerea plăților pentru aplicanţii admişi la cea de-a doua sesiune a Măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile”.

Constantin Daniel Cadariu

Constantin Daniel Cadariu

Ieri, 29 martie, a început procedura de plată pentru aplicanții admiși la cea de-a doua sesiune a Măsurii 1 – „Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile”, care au atribuite numere RUE între 1 și 20.000.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (M.A.T.) a început procedura de plată și fac apel către toate structurile asociative să ne ajute în diseminarea informației pentru ca beneficiarii să nu se mai afle în situații administrative care ar putea fi evitate. Către profesioniștii și antreprenorii care au aplicat pe Măsura 1, am rugămintea de a citi contractul și de a respecta clauzele acestuia. Vrem să nu mai fim în situația în care banii să revină la bugetul M.A.T.

Plățile pentru cea de-a doua sesiune a Măsurii 1 se vor realiza în două tranșe. Aplicanții admiși care au atribuite numere RUE între 1 și 20.000 vor accesa www.granturi.imm.gov.ro, respectiv partea de front office, modulul „Contractare”. Ulterior, vor completa contul IBAN al societății cont curent sau cont de grant) și vor descărca contractul de finanțare generat. Acesta trebuie să fie semnat cu semnătură electronică și mai apoi reîncărcat și transmis în aplicație. Termenul pentru a îndeplini această procedură este 5 zile de la data transmiterii deciziei de acceptare, sub sancțiunea respingerii cererii de finanțare.

Atrag atenția asupra termenului de 5 zile și rog aplicanții să se încadreze în limita de timp pentru a evita situația nedorită de respingere la finanțare din acest motiv.

LIKE.

Leave A Reply