Cererea, declarația și lista persoanelor care urmează să beneficieze de indemnizația de 75% din salariu în contextul afectării activităților economice

0

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Rumano. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

MDM GROUP informeză că în Monitorul Oficial nr. 1001/20.10.2021 s-a publicat Ordinul nr. 947/2021 privind aprobarea modelului documentelor prevăzute la art. 2 alin. (1) din OUG nr. 111/2021 pentru stabilirea unor măsuri de protecție socială a angajaților și a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendării ori limitării activităților economice, determinate de situația epidemiologică generată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2.

Potrivit prezentului ordin, se aprobă modelele cererilor, declarației pe propria răspundere și listei persoanelor care urmează să beneficieze, pentru perioada suspendării temporare a contractului individual de muncă ori limitării activităților economice, ca urmare a efectelor produse de coronavirusul SARS-CoV-2, de indemnizațiile de 75% din salariul de bază corespunzător locului de muncă ocupat, dar nu mai mult de 75% din câștigul salarial mediu brut prevăzut de Legea bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2021 nr. 16/2021, cu modificările și completările ulterioare.

Indemnizațiile se suportă din bugetul asigurărilor pentru șomaj.

Astfel, redam in atașament cele două modele.

Modele Ordinul 947-2021

Modele Ordinul 947-2021-2

LIKE.

Leave A Reply