Forumul de Afaceri Româno-Ungar la Cluj-Napoca

0

Consulatul General al Ungariei din Cluj-Napoca, Primăria municipiului Cluj-Napoca, Reţeaua pentru Dezvoltare Economică central-europeană din Ungaria – biroul regional Cluj, în parteneriat cu ClujHub Coworking Space organizează cea de-a 7-a ediție a Forumului de Afaceri Româno-Ungar la Cluj-Napoca.

Evenimentul va avea loc vineri, 15 noiembrie 2019 ora 13:30 (UTC+02:00) în ClujHub Coworking Space (str. Regele Ferdinand, nr. 22-26, Central etaj 3).

Scopul acestui eveniment este de a asigura un cadru potrivit pentru construirea unor relații profesionale între business angels, start-up-uri, investitori și incubatoare de afaceri din România și Ungaria, pentru a dezvolta o cooperarea transfrontalieră și regională axată pe inovație.

Forumul economic va începe cu o ședință plenară, urmată de două dezbateri pe temele: posibilități de cooperare între investitori și finanțarea start-up-urilor. Pentru cei interesați, la sfârșitul conferinței se vor organiza întâlniri bilaterale B2B.

Participarea la eveniment este gratuită, dar este necesară înregistrarea prealabilă până în data de 13 noiembrie 2019, la acest link: hurobusinessforum2019.talkb2b.net

Cifre din anii anteriori: 100-150 de participanti, 8-10 firme din Ungaria, 30-40 firme din Romania, 40-50 intalniri B2B.

LIKE.

Leave A Reply