Despre noi

0

MDM Consulting SRL este o firma de audit financiar, contabilitate si consultanta, membra a Camerei Auditorilor Financiari din România si a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România.
MDM Consulting are o experienta de peste 18 ani în activitatea de contabilitate, consultanta, audit si expertiza contabila, fiind una din cele mai mari firme din judetul Cluj, în acest domeniu.

Sistemul organizational existent in MDM Consulting asigura un nivel ridicat de confidentialitate al informatiilor contabile, apreciat de clientii nostri.

MISIUNEA “MDM Consulting” SRL

consta in asigurarea de consultanta economica si audit financiar, dezvoltand afacerea pe baza unei strategii durabile si printr-un personal caracterizat de o putere de analiza superioara, pentru a realiza servicii economice complete, competitive, de inalta calitate, cu un grad ridicat de unicitate si un feed-back contabil scurt, care sa confere încredere clientului.
VIZIUNEA “MDM Consulting” SRL

Viziunea MDM Consulting este furnizarea instantanee a informatiei economice necesare clientului.

EXPERIENTA PERSONALULUI

MDM Consulting, prin personalul ei si-a creat un titlu de onoare din inaltul profesionalism, calitatea, increderea si promptitudinea serviciilor oferite clientilor sai; “increderea oferita clientilor, ordinea si disciplina in acte” fiind principiile de baza in derularea activitatii sale.

Dispunand de o echipa de 15 experti, la cererea clientilor nostri oferim servicii complexe, astfel incat acestia sa nu mai fie obligati sa consume timp si energie pentru a gasi serviciile in alta parte. Prin sistemul de pregatire continua, firma impune personalului sau o perfectionare permanenta pentru a pastra un standard profesional ridicat.

Experienta si calitatea serviciilor oferite este dovedita de pastrarea si cresterea continua a clientilor nostri. De altfel, firma noastra este supusa unui proces de evaluare în excelenta în afaceri dupa standardele Fundatiei Europene pentru Calitatea Managementului (EFQM).

La cererea clientilor, raporturile pregatite de catre MDM Consulting sunt realizate in limba romana si in limba pe care clientul o cere (engleza, germana, italiana, maghiara, franceza).

LIKE.

Leave A Reply