Certificatul constatator de la ONRC se poate obtine online

0

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Obtinerea online a certificatelor constatatoare si a furnizarilor de informatii din registrul comertului devine functionala, incepand din 10 aprilie 2014, prin intermediul portalului www.onrc.ro

Noul serviciu electronic permite, practic, eliberarea certificatelor la acelasi pret ca si la ghisee, dar online, in orice ora din zi. Documentele furnizate prin serviciul online InfoCert se supun dispozitiilor Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica, cu modificarile si completarile ulterioare.

Certificatele constatatoare eliberate de ONRC cuprind informatii privind starea la zi a unei companii, informatii esentiale de natura statutara, financiara si a domeniului de activitate. Aceste certificate sunt necesare si de multe ori obligatorii, in a demonstra legitimitatea companiei si in desfasurarea activitatilor autorizate. Acestea devin documente esentiale pentru companie in relatia cu institutii publice sau alte entitati.

 

Sursa : http://www.onrc.ro/

LIKE.

Leave A Reply