Despre Noi

MDM Group  este un grup de  firme de audit financiar, contabilitate si consultanta, membre a Camerei Auditorilor Financiari din România si a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România.   MDM Group are o experienta de 20 ani în activitatea de contabilitate, consultanta, audit si expertiza contabila, fiind unul din cele mai mari grupuri de firme din judetul Cluj, în acest domeniu.   MDM Group a implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008 si aplica acest sistem in mod eficace in intreaga sa activitate.

MISIUNEA MDM Group

Consta in asigurarea de consultanta economica si audit financiar, dezvoltand afacerea pe baza unei strategii durabile si printr-un personal caracterizat de o putere de analiza superioara, pentru a realiza servicii economice complete, competitive, de inalta calitate, cu un grad ridicat de unicitate si un feed-back contabil scurt, care sa confere încredere clientului.

VIZIUNEA “MDM Group” SRL

Viziunea MDM Group este furnizarea instantanee a informatiei economice necesare clientului.

EXPERIENTA PERSONALULUI

MDM Group, prin personalul ei, si-a creat un titlu de onoare din inaltul profesionalism, calitatea, increderea si promptitudinea serviciilor oferite clientilor sai; “increderea oferita clientilor, ordinea si disciplina in acte” fiind principiile de baza in derularea activitatii sale. Dispunand de o echipa de 20 experti, la cererea clientilor nostri oferim servicii complexe, astfel incat acestia sa nu mai fie obligati sa consume timp si energie pentru a gasi serviciile in alta parte. Prin sistemul de pregatire continua, MDM Group impune personalului sau o perfectionare permanenta pentru a pastra un standard profesional ridicat.