“Scoala capata culoare” cu voluntarii MDM Group – actiune la Sinpaul

0

عفوا، هذه المدخلة موجودة فقط في الرومانية. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Angajati ai MDM Group s-au implicat in calitate de voluntari in actiunea “Scoala capata culoare” prilejuita de Saptamana Nationala a Voluntariatului, eveniment organizat local de Centrul de Voluntariat Cluj-Napoca. Ca in fiecare an, a fost marcata astfel de catre MDM Group si Ziua Internationala a Voluntariatului Corporatist.

MDM Group a oferit posibilitatea angajatilor sa se implice in timpul programului de lucru intr-o actiune de voluntariat organizata la o scoala din comuna Sinpaul, vineri 15 mai 2017. Voluntarii MDM Group alaturi de voluntari CVCN si copii de la scoala au amenajat un parc de distractii in curtea unitatii de invatamant.

Volunarii MDM Group Ramona Grigor, Ioana Ghiman, Lucian Fanea, Roxana Gadalean, Gabriela Bochis, Ionut Beder si Aladin Otvos au facut echipa cu voluntari internationali si locali ai CVCN. Ei au “recrutat” elevi din Sinpaul pentru a-i implica intr-o adevarata competitie a fanteziei. O sumedenie de vopsele colorate au transformat incet, incet gradina scolii intr-un vesel parc de distractie.

Jardiniere neconventionale cu flori viu colorate, curse cu obstacole, locuri tihnite pentru socializare si alte obiecte au fost amenajate in gradina scolii astfel incat elevii vor avea o sansa in plus sa petreaca timp de calitate dupa ore.

Give & Gain Day este un eveniment anual de voluntariat corporatist, iniţiat de catre Business in the Community (BITC) in 2008, in Marea Britanie – unde este unica zi de voluntariat corporatist la nivelul ţarii – şi care s-a extins in ultimii doi ani la nivel internaţional.

Evenimentul este o oportunitate pentru companii şi angajaţii acestora de a se apropia de comunitate, printr-o zi de acţiune comunitara.

Give & Gain Day işi propune sa transforme o acţiune de voluntariat indreptata catre nevoile comunitaţii in ceva distractiv, accesibil şi care sa inspire cat mai multe companii sa permita angajaţilor sa se implice in acţiuni similare.

LIKE.

Leave A Reply