Amenzile de circulatie pot fi platite direct de pe telefon

0

Aplicatia „Plateste Amenda” este singura facilitate din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon, informeaza auto.ro intr-un document de presa publicat recent. Serviciul este disponibil, in prezent, doar in resedintele de judet din tara, precum si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari, scrie avocatnet.ro

De-acum, soferii au posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro, pe care si-o pot instala gratuit pe telefonul mobil.

Concret, procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii completeaza datele procesului verbal, achita amenda prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii, prin e-mail.

In plus, platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate.

Tot prin aceasta aplicatia Auto.ro, soferii isi pot achizitiona rovinieta si asigurare RCA, dar pot, de asemenea, achita parcarea.

Mai mult chiar, cei care utilizeaza aplicatia beneficiaza si de oferte de la service-uri auto, la cerere, si de locatii auto (benzinarii, spalatorii).

Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tara si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Totusi, intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari.

LIKE.

Leave A Reply